The A’jemetz’ntweeen band op het Deventer Open Podium

Als twee rasmuzikanten zorgden Theo en John voor een spetterende middag op het Deventer Open Podium. Op 6 maart stond de A’jemetz’ntweeenband op het Open Podium van het Deventer Schouwburg Stadcafé.

2band review Deventer Open PodiumEen half uur lang speelden de mannen in een overvolle foyer. Klaas van der Meulen, vertegenwoordiger van het Deventer Open Podium, schreef een treffende recensie.

De ajjemetzntweeënbent… Hoe skrief ie dat eig’nlijk? Facebook bracht uitkomst. Opvallende naam. Theo en John, twee rasmuzikanten die er een gezellige boel van maken. Theo is de frontman, John zorgt op de achtergrond voor alles. Niet alleen voor de backing-vocals, maar voor het hele begeleidingsorkest wat hij in zijn accordeon heeft verstopt. De kunst is om alles wat die accordeon kan de rest niet te laten overheersen. De effecten zijn mij soms wat over the top.

Maar we klagen niet want die twee maken er een leuk halfuurtje van. De akkoorden van Theo in het nummer van de Dire Straits gaven dat nummer voor mij een hele nieuwe dimensie (of ik heb er nog nooit echt goed naar geluisterd misschien…)
Ik kan er verder kort over zijn: Theo en John, twee muzikanten in hart en nieren, maken nergens een probleem van, altijd goed voor een feestje met muziek van The Beatles tot nu.

Een gedachte over “The A’jemetz’ntweeen band op het Deventer Open Podium

  1. Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Reacties zijn gesloten.